Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
21
tytułów spełniających kryteria:
Produkty mleczne.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Produkty mleczne : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Jana Pikula.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Pikul, Jan (1949- ).
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Dybowski, Grzegorz.
, Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa).
, Pasińska, Dorota.
, Zawadzka, Danuta.
, Roman, Monika.
3.
Pij mleko, będziesz chory : cała prawda o nabiale, przyswajaniu wapnia i chorobach, które może spowodować jedzenie produktów mlecznych / Alissa Hamilton ; [przełożył: Ryszard Oślizło].
Autor:
Hamilton, Alissa.
, Oślizło, Ryszard.
4.
Prawne i zdrowotne aspekty fałszowania mleka i jego przetworów / Krystyna Ziółkowska, Tomasz Ziółkowski.
Autor:
Ziółkowska, Krystyna (nauki prawne).
, Ziółkowski, Tomasz (agronomia).
5.
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mleka : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski.
Autor:
Sakowski, Tomasz.
6.
Studium obecności kongenerów PCB w mleku i produktach mleczarskich w aspekcie ryzyka zdrowotnego oraz wpływu procesu technologicznego na poziom tych związków / Agata Witczak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Witczak, Agata.
7.
Wartość komunikacyjna opakowań jednostkowych / Magdalena Ankiel-Homa ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Ankiel-Homa, Magdalena.
8.
Domowy wyrób nabiału / Kathy Farrell-Kingsley ; [tł. Olga Knopińska].
Autor:
Farrell-Kingsley, Kathy.
, Knopińska, Olga.
9.
Możliwości modelowania jakości mlecznych napojów fermentowanych w czasie przechowywania / Wanda Kudełka.
Autor:
Kudełka, Wanda.
10.
Mikrobiologia mleka i jego przetworów / Irena Usajewicz.
Autor:
Usajewicz, Irena (1941-2008).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.