Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Piotrowski, Eugeniusz.
Kien, Stefan.
Hasła przedm.
Mięso -- produkcja i handel -- jakość -- Polska.
Mięso -- produkcja i handel -- prawo -- Polska.
Przegląd katalogu
wg autora:
Piotrowski, Eugeniusz.
Kien, Stefan.
wg tytułu:
Warunki techniczno-s...
Opis MARC
Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA /
Eugeniusz
Piotrowski
, Stefan Kien.
Autor:
Piotrowski
,
Eugeniusz
.
, Kien, Stefan.
Poznań : Krajowe Centrum Doradztwa Rozwoju Rolnictwa i Obszarów Wiejskich. Oddział, 1999.
Hasła przedm.
Mięso -- produkcja i handel -- jakość -- Polska.
Mięso -- produkcja i handel -- prawo -- Polska.
Opis fiz.:
63 s. ; 21 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 54-60.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
82262
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.