Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych].
Autor:
Sicińska, Ewa (technologia żywności i żywienia).
, Czerwińska, Dorota.
, Pietruszka, Barbara (1952- ).
, Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Woda w termoregulacji / Barbara Pietruszka.
Autor:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
3.
Kawa i herbata - napoje o szerokim działaniu fizjologicznym / Barbara Pietruszka.
Autor:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
4.
Soki owocowe i warzywne - otrzymywanie i wartość odżywcza / Joanna Frąckiewicz, Barbara Pietruszka.
Autor:
Frąckiewicz, Joanna (technologia żywności i żywienia).
, Pietruszka, Barbara (1952- ).
5.
Fizjologia procesów starzenia sie w aspekcie potrzeb żywieniowych / Barbara Pietruszka.
Autor:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
6.
Efektywność uzupełniania diety folianami na tle czynników ryzyka niedoboru folianów u młodych kobiet / Barbara Pietruszka.
Autor:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
7.
Zastosowanie epidemiologii w badaniach żywieniowych : przewodnik do ćwiczeń / Barbara Pietruszka, Hanna Roszkowska, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Pietruszka, Barbara (1952- ).
, Roszkowska, Hanna.
, Roszkowski, Wojciech.
8.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / [red. nauk. Anna Brzozowska ; aut. Anna Brzozowska et al.].
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
, Czerwińska, Dorota.
, Kozłowska, Katarzyna.
, Morawiec, Marek.
, Pietruszka, Barbara (1952- ).
, Brzozowska, Anna (technologia żywności).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.