Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
30
tytułów spełniających kryteria:
Piekarstwo.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Badania i rozwój miesienia ze wspomaganiem hydrokinetycznym / Józef Sadkiewicz.
Autor:
Sadkiewicz, Józef.
Wydanie:
Wyd. I.
2.
Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Lösche, Klaus.
, Błaszczak, Agnieszka.
3.
Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Błaszczak, Agnieszka.
, Brandt, Markus J.
, Gänzle, Michael G.
4.
Odroczony rozrost : technologia w piekarni / red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Huber, Hans (kulinaria).
, Błaszczak, Agnieszka.
5.
Ekologiczne przetwórstwo zbóż : asortyment i jakość pieczywa / Ewa Siemianowska, Karol Chołaszczyński.
Autor:
Siemianowska, Ewa (technologia żywności).
, Chołaszczyński, Karol.
6.
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / Robert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Iwański, Robert Zbigniew.
7.
Badania parametrów technologicznych ziarna, mąki i pieczywa / Józef Sadkiewicz, Jacek Sadkiewicz.
Autor:
Sadkiewicz, Józef.
, Sadkiewicz, Jacek.
8.
Chleb z własnego pieca / Margret Merzenich, Erika Thier ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur ; [zdj. Roland Bauer et al.].
Autor:
Merzenich, Margret.
, Thier, Erika.
, Mazur, Krystyna (tłumacz).
, Bauer, Roland (1928- ).
9.
Projektowanie i podstawy teorii formowania kształtek kulistych z ciasta / Feliks Chwarścianek.
Autor:
Chwarścianek, Feliks.
10.
Bydgoska aparatura do badania zboża, mąki i pieczywa / Kazimierz Sadkiewicz, Józef Sadkiewicz, Jacek Sadkiewicz.
Autor:
Sadkiewicz, Kazimierz.
, Sadkiewicz, Józef.
, Sadkiewicz, Jacek.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.