Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 30 tytułów spełniających kryteria: Piekarstwo.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Badania i rozwój miesienia ze wspomaganiem hydrokinetycznym / Józef Sadkiewicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sadkiewicz, Józef.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Lösche, Klaus., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Błaszczak, Agnieszka., Brandt, Markus J., Gänzle, Michael G.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Odroczony rozrost : technologia w piekarni / red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak.
Autor: Huber, Hans (kulinaria)., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ekologiczne przetwórstwo zbóż : asortyment i jakość pieczywa / Ewa Siemianowska, Karol Chołaszczyński.
Autor: Siemianowska, Ewa (technologia żywności)., Chołaszczyński, Karol.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / Robert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Iwański, Robert Zbigniew.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Badania parametrów technologicznych ziarna, mąki i pieczywa / Józef Sadkiewicz, Jacek Sadkiewicz.
Autor: Sadkiewicz, Józef., Sadkiewicz, Jacek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Chleb z własnego pieca / Margret Merzenich, Erika Thier ; tł. z jęz. niem. Krystyna Mazur ; [zdj. Roland Bauer et al.].
Autor: Merzenich, Margret., Thier, Erika., Mazur, Krystyna (tłumacz)., Bauer, Roland (1928- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Projektowanie i podstawy teorii formowania kształtek kulistych z ciasta / Feliks Chwarścianek. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Chwarścianek, Feliks.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Bydgoska aparatura do badania zboża, mąki i pieczywa / Kazimierz Sadkiewicz, Józef Sadkiewicz, Jacek Sadkiewicz. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sadkiewicz, Kazimierz., Sadkiewicz, Józef., Sadkiewicz, Jacek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ