Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Opakowania -- innowacje.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych / Sylwia Sady ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Sady, Sylwia.
2.
Innowacje opakowaniowe na rynku produktów konsumpcyjnych / Magdalena Ankiel, Patrycja Wojciechowska, Karolina Wiszumirska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Ankiel-Homa, Magdalena.
, Wojciechowska, Patrycja (towaroznawstwo).
, Wiszumirska, Karolina.
3.
Zastosowanie opakowań aktywnych i inteligentnych oraz powłok i folii jadalnych w przemyśle żywnościowym / redakcja naukowa Tomasz Lesiów ; poszczególne rozdziały napisali: Miłosz Dąbrowski, Tomasz Lesiów, Younes Saadi.
Autor:
Lesiów, Tomasz.
, Dąbrowski, Miłosz.
, Saadi, Younes.
4.
Ocena systemu produkcyjnego wytwarzania opakowań z zastosowaniem metody BOST / Stanisław Borkowski, Ewa Staniewska ; Politechnika Częstochowska.
Autor:
Borkowski, Stanisław (1945- ).
, Staniewska, Ewa.
5.
Opakowania aktywne i inteligentne w łańcuchu żywnościowym / Anita Fajczak-Kowalska, Paulina Rudowska, Piotr Ziemiński.
Autor:
Fajczak-Kowalska, Anita.
, Rudowska, Paulina.
, Ziemiński, Piotr.
6.
Innowacje w opakowaniach żywności i napojów : rynki, materiały, technologie / redakcja naukowa Neil Farmer ; [tłumacz WITKOM Witold Sikorski, Maciej Baranowski].
Autor:
Farmer, Neil.
, Sikorski, Witold (1950- ).
, Baranowski, Maciej (tłumacz).
7.
Zarządzanie i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym / redakcja naukowa Anna Walaszczyk, Irena Jałmużna, Jerzy Lewandowski.
Autor:
Walaszczyk, Anna (zarządzanie).
, Jałmużna, Irena Barbara.
, Lewandowski, Jerzy (1948- ).
8.
Strategie produktów innowacyjnych / Adam Rudzewicz, Anna Strychalska-Rudzewicz ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Rudzewicz, Adam.
, Strychalska-Rudzewicz, Anna.
9.
Innowacje w opakowalnictwie / Andrzej Korzeniowski, Magdalena Ankiel-Homa, Natalia Czaja-Jagielska ; red. nauk. Andrzej Korzeniowski ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Korzeniowski, Andrzej (1939- ).
, Ankiel-Homa, Magdalena.
, Czaja-Jagielska, Natalia.
10.
Innowacyjność w opakowalnictwie / red. nauk. Andrzej Korzeniowski.
Autor:
Korzeniowski, Andrzej (1939- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.