Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 14 tytułów spełniających kryteria: Mięso drobiowe -- jakość.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia)., Kijowski, Jacek (1948-2013)., Anders, Elżbieta., Cegielska-Radziejewska, Renata., Konieczny, Piotr., Krala, Lucjan (1949- )., Ziołecki, Jerzy., Kusterka, Robert (1964- )., Woś, Zofia., Wysłouch, Wiktor.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wpływ prebiotyku i synbiotyku podanego in ovo na cechy użytkowe i jakość mięsa kurcząt brojlerów / Agata Dankowiakowska ; Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy. Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt.
Autor: Dankowiakowska, Agata., Bednarczyk, Marek., Bogucka, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Studia nad wpływem wysokich ciśnień na wyróżniki jakości wybranych przetworów z mięsa wieprzowego i drobiowego / Dorota Pietrzak.
Autor: Pietrzak, Dorota (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Kształtowanie się cech jakościowych mięsa oraz wybranych wskaźników krwi kurcząt brojlerów w zależności od ich wieku oraz dostępu do paszy i wody przed ubojem / Małgorzata Jakubowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jakubowska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Kształtowanie jakości funkcjonalnej drobiowego preparatu miofibryli z zastosowaniem transglutaminazy / Jerzy Stangierski.
Autor: Stangierski, Jerzy.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia)., Kijowski, Jacek (1948-2013)., Anders, Elżbieta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 1 (dodr.).
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia)., Kijowski, Jacek (1948-2013)., Anders, Elżbieta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Rzeźnie drobiu, zakłady rozbioru i chłodnie składowe : ubój strusi : przepisy Unii Europejskiej (dyrektywa 71/118) : przepisy polskie : komentarz / Jan Z. Szymborski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Określanie handlowej jakości tuszek drobiowych i ich elementów w świetle przepisów Unii Europejskiej / Elżbieta Anders, Henryk Wcisło ; Centrum Doradztwa i Edukakcji w Rolnictwie w Poznaniu. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Anders, Elżbieta., Wcisło, Henryk.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zastosowanie modelu kinetycznego do oceny wpływu stresu przedubojowego na dynamikę zmian odczynu (pH) zachodzących post mortem w mięśniach piersiowych kurcząt brojlerów / Józefa Gardzielewska.
Autor: Gardzielewska, Józefa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ