Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 40 tytułów spełniających kryteria: Mięso -- produkcja i handel.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Analiza jakości surowca mięsnego / pod redakcją Beaty Kuczyńskiej.
Autor: Kuczyńska, Beata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Determinanty regionalnych zmian w sektorze produkcji trzody chlewnej w Polsce / Benedykt Pepliński.
Autor: Pepliński, Benedykt.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia)., Kijowski, Jacek (1948-2013)., Anders, Elżbieta., Cegielska-Radziejewska, Renata., Konieczny, Piotr., Krala, Lucjan (1949- )., Ziołecki, Jerzy., Kusterka, Robert (1964- )., Woś, Zofia., Wysłouch, Wiktor.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Autor: Olszewski, Adam.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie drugie uaktualnione.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor: Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017)., Dybowski, Grzegorz., Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa)., Pasińska, Dorota., Zawadzka, Danuta., Roman, Monika.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Farmagedon : rzeczywisty koszt taniego mięsa / Philip Lymbery, Isabel Oakeshott ; [przełożył: Ryszard Oślizło]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Lymbery, Philip (1965- )., Oakeshott, Isabel., Oślizło, Ryszard.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów / Marcin Banach.
Autor: Banach, Marcin.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zachowania polskich konsumentów na rynku wołowiny / Małgorzata Kosicka-Gębska.
Autor: Kosicka-Gębska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski.
Autor: Sakowski, Tomasz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Światowy rynek wieprzowiny i drobiu na tle bilansu zbóż i pasz / aut. Grzegorz Dybowski, Danuta Rycombel ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dybowski, Grzegorz., Rycombel, Danuta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ