Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
40
tytułów spełniających kryteria:
Mięso -- produkcja i handel.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Analiza jakości surowca mięsnego / pod redakcją Beaty Kuczyńskiej.
Autor:
Kuczyńska, Beata.
2.
Determinanty regionalnych zmian w sektorze produkcji trzody chlewnej w Polsce / Benedykt Pepliński.
Autor:
Pepliński, Benedykt.
3.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia).
, Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Anders, Elżbieta.
, Cegielska-Radziejewska, Renata.
, Konieczny, Piotr.
, Krala, Lucjan (1949- ).
, Ziołecki, Jerzy.
, Kusterka, Robert (1964- ).
, Woś, Zofia.
, Wysłouch, Wiktor.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
4.
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski.
Autor:
Olszewski, Adam.
Wydanie:
Wydanie drugie uaktualnione.
5.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Dybowski, Grzegorz.
, Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa).
, Pasińska, Dorota.
, Zawadzka, Danuta.
, Roman, Monika.
6.
Farmagedon : rzeczywisty koszt taniego mięsa / Philip Lymbery, Isabel Oakeshott ; [przełożył: Ryszard Oślizło].
Autor:
Lymbery, Philip (1965- ).
, Oakeshott, Isabel.
, Oślizło, Ryszard.
7.
Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów / Marcin Banach.
Autor:
Banach, Marcin.
8.
Zachowania polskich konsumentów na rynku wołowiny / Małgorzata Kosicka-Gębska.
Autor:
Kosicka-Gębska, Małgorzata.
9.
Ekologiczne metody produkcji oraz przetwórstwa mięsa : asortyment i jakość / Tomasz Sakowski.
Autor:
Sakowski, Tomasz.
10.
Światowy rynek wieprzowiny i drobiu na tle bilansu zbóż i pasz / aut. Grzegorz Dybowski, Danuta Rycombel ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Dybowski, Grzegorz.
, Rycombel, Danuta.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.