Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Mięso -- produkcja i handel -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Determinanty regionalnych zmian w sektorze produkcji trzody chlewnej w Polsce / Benedykt Pepliński.
Autor: Pepliński, Benedykt.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor: Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017)., Dybowski, Grzegorz., Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa)., Pasińska, Dorota., Zawadzka, Danuta., Roman, Monika.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zachowania polskich konsumentów na rynku wołowiny / Małgorzata Kosicka-Gębska.
Autor: Kosicka-Gębska, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Stan głównych działów gospodarki żywnościowej po wejściu Polski do Unii Europejskiej : sektor zbożowy, mięsny i napojów / Roman Urban ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Urban, Roman (1937-2016).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Integracja pionowa a opłacalność produkcji żywca wieprzowego / Benedykt Pepliński, Karol Wajszczuk, Witold Wielicki. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pepliński, Benedykt., Wajszczuk, Karol., Wielicki, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Rzeźnie, zakłady rozbioru, chłodnie składowe i przetwórnie mięsa : przepisy Unii Europejskiej (Dyrektywy Rady 64/433 i 77/99) : przepisy polskie : interpretacja, komentarz / Jan Zbigniew Szymborski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy : XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 10-11 września 2002 : [streszczenia wykładów i komunikatów] / [kom. nauk.: Zdzisław Targoński et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Targoński, Zdzisław (1947- )., Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN 2002 ; Lublin).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor: Uchman, Waldemar (1940- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA / Eugeniusz Piotrowski, Stefan Kien. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Piotrowski, Eugeniusz., Kien, Stefan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Dostosowania polskiego sektora produkcji zwierzęcej przed wstąpieniem do UE : opracowanie zbiorowe / pod red. Henryka Jasiorowskiego i Trevlyna Webba. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jasiorowski, Henryk (1926-2017)., Webb, Trevlyn.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ