Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
12
tytułów spełniających kryteria:
Mięso -- produkcja i handel -- Polska.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Determinanty regionalnych zmian w sektorze produkcji trzody chlewnej w Polsce / Benedykt Pepliński.
Autor:
Pepliński, Benedykt.
2.
Sytuacja na światowych rynkach mięsa i produktów mleczarskich oraz jej wpływ na rynek krajowy i możliwości jego rozwoju : praca zbiorowa / pod redakcją Stanisława Stańko ; autorzy: Jadwiga Seremak-Bulge, Grzegorz Dybowski, Dorota Pasińska, Monika Roman, Danuta Zawadzka, Stanisław Stańko.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Dybowski, Grzegorz.
, Stańko, Stanisław (ekonomika rolnictwa).
, Pasińska, Dorota.
, Zawadzka, Danuta.
, Roman, Monika.
3.
Zachowania polskich konsumentów na rynku wołowiny / Małgorzata Kosicka-Gębska.
Autor:
Kosicka-Gębska, Małgorzata.
4.
Stan głównych działów gospodarki żywnościowej po wejściu Polski do Unii Europejskiej : sektor zbożowy, mięsny i napojów / Roman Urban ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Urban, Roman (1937-2016).
5.
Integracja pionowa a opłacalność produkcji żywca wieprzowego / Benedykt Pepliński, Karol Wajszczuk, Witold Wielicki.
Autor:
Pepliński, Benedykt.
, Wajszczuk, Karol.
, Wielicki, Witold.
6.
Rzeźnie, zakłady rozbioru, chłodnie składowe i przetwórnie mięsa : przepisy Unii Europejskiej (Dyrektywy Rady 64/433 i 77/99) : przepisy polskie : interpretacja, komentarz / Jan Zbigniew Szymborski.
Autor:
Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
7.
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy : XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 10-11 września 2002 : [streszczenia wykładów i komunikatów] / [kom. nauk.: Zdzisław Targoński et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.].
Autor:
Targoński, Zdzisław (1947- ).
, Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN 2002 ; Lublin).
8.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
, Bilska, Agnieszka.
9.
Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA / Eugeniusz Piotrowski, Stefan Kien.
Autor:
Piotrowski, Eugeniusz.
, Kien, Stefan.
10.
Dostosowania polskiego sektora produkcji zwierzęcej przed wstąpieniem do UE : opracowanie zbiorowe / pod red. Henryka Jasiorowskiego i Trevlyna Webba.
Autor:
Jasiorowski, Henryk (1926-2017).
, Webb, Trevlyn.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.