Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
27
tytułów spełniających kryteria:
Mięso -- normy -- Polska.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rzeźnie, zakłady rozbioru, chłodnie składowe i przetwórnie mięsa : przepisy Unii Europejskiej (Dyrektywy Rady 64/433 i 77/99) : przepisy polskie : interpretacja, komentarz / Jan Zbigniew Szymborski.
Autor:
Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
2.
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Autor:
Tyszkiewicz, Irena.
, Świderska, J.
, Słowikowska, J.
3.
Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe BN-91/8017-10 / autorzy projektu normy Z. Kowalski, K. Drzazga, H. Jasek ; instytucje opracowujące normę : Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa i Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa.
Autor:
Kowalski, Z. (normalizacja).
, Drzazga, K.
, Jasek, Henryk (piekarstwo).
4.
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-84/8016-07 / autorzy projektu normy St. Olewiński, A. Zawadzki, M. Szymańska ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa.
Autor:
Olewiński, St. (normalizacja).
, Zawadzki, Andrzej (normalizacja).
, Szymańska, M. (przemysł rolno-spożywczy).
5.
Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07.
6.
Produkcja garmażeryjna - Łopatka bez kości uformowana oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru łopatki z golonką lub bez golonki BN-79/8151-14.
7.
Produkcja garmażeryjna - Szynka bez kości uformowana oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru szynki z golonką lub bez golonki BN-79/8151-20.
8.
Produkcja garmażeryjna - Karkówka bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe BN-79/8151-25.
9.
Produkcja garmażeryjna - Schab uformowany oraz pozostałe elementy porozbiorowe BN-79/8151-26.
10.
Wyroby garmażeryjne - Blok wieprzowy BN-77/8151-50 / autor projektu normy Maria Warszywka ; instytucja opracowująca normę WSS SPOŁEM Zakład Garmażeryjno-Mięsny, Warszawa.
Autor:
Warszywka, Maria.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.