Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 27 tytułów spełniających kryteria: Mięso -- normy -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Rzeźnie, zakłady rozbioru, chłodnie składowe i przetwórnie mięsa : przepisy Unii Europejskiej (Dyrektywy Rady 64/433 i 77/99) : przepisy polskie : interpretacja, komentarz / Jan Zbigniew Szymborski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Autor: Tyszkiewicz, Irena., Świderska, J., Słowikowska, J.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe BN-91/8017-10 / autorzy projektu normy Z. Kowalski, K. Drzazga, H. Jasek ; instytucje opracowujące normę : Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa i Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa.
Autor: Kowalski, Z. (normalizacja)., Drzazga, K., Jasek, Henryk (piekarstwo).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-84/8016-07 / autorzy projektu normy St. Olewiński, A. Zawadzki, M. Szymańska ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa.
Autor: Olewiński, St. (normalizacja)., Zawadzki, Andrzej (normalizacja)., Szymańska, M. (przemysł rolno-spożywczy).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Produkcja garmażeryjna - Elementy i mięsa drobne uzyskane z rozbioru półtusz wieprzowych BN-79/8151-07.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Produkcja garmażeryjna - Łopatka bez kości uformowana oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru łopatki z golonką lub bez golonki BN-79/8151-14.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Produkcja garmażeryjna - Szynka bez kości uformowana oraz pozostałe elementy porozbiorowe uzyskane z rozbioru szynki z golonką lub bez golonki BN-79/8151-20.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Produkcja garmażeryjna - Karkówka bez kości oraz pozostałe elementy porozbiorowe BN-79/8151-25.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Produkcja garmażeryjna - Schab uformowany oraz pozostałe elementy porozbiorowe BN-79/8151-26.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wyroby garmażeryjne - Blok wieprzowy BN-77/8151-50 / autor projektu normy Maria Warszywka ; instytucja opracowująca normę WSS SPOŁEM Zakład Garmażeryjno-Mięsny, Warszawa.
Autor: Warszywka, Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ