Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / Joanna K. Banach
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności /2013. Banach, Joanna Katarzyna.
 2. Metoda komputerowa wyznaczania rdzenia przekroju pręta /  Zelent, Mirosław.
 3. Metoda kontynuacji i dyskretne obwody równoważne w analizie nieliniowych obwodów rezystancyjnych /  Garczarczyk, Zygmunt.
 4. Metoda kontynuacji w analizie hybrydowej sieci rezystencyjnych nieliniowych /  Garczarczyk, Zygmunt.
 5. Metoda kreowania zachowań rynkowych przedsiębiorstw /1997. Kunert, Olimpia (1945- ).
 6. Metoda krępych elementów spektralnych i jej zastosowanie do analizy dynamicznej fundamentów pod turbozespoły /1999. Wrana, Bogumił.
 7. Metoda krigingowa aproksymacji wyników pomiarów środowiskowych /  Kozłowska, Joanna (inżynieria środowiska).
 8. Metoda kształtowania optymalnych układów dróg i działek na obszarach przeznaczonych dla gospodarstw indywidualnych = The method of designing of the optimal sets of roads and lots on the areas devoted to small farms /1977. Stelmach, Mieczysław (1943- ).
 9. Metoda kwadratur różniczkowych w zastosowaniu do zagadnień mechaniki /2012. Krowiak, Artur.
 10. Metoda łączenia obiektów rzeczywistych z symulowanymi w ESP = The method of joining the real objects of FMS with simulated ones /  Cyklis, Jerzy (1936-2009).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ