Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Majewska, Ewa (technologia żywności i żywienia).
Hasła przedm.
Miód -- jakość -- rozprawy akademickie.
Miód -- skład chemiczny -- rozprawy akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Majewska, Ewa (technologia żywności i żywienia).
wg tytułu:
Studia nad wykorzyst...
Opis MARC
Studia nad wykorzystaniem wybranych parametrów fizyko-chemicznych
i
związków lotnych do określania autentyczności polskich miodów odmianowych /
Ewa
Majewska
.
Autor:
Majewska
,
Ewa
(
technologia
żywności
i
żywienia
).
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013.
Hasła przedm.
Miód -- jakość -- rozprawy akademickie.
Miód -- skład chemiczny -- rozprawy akademickie.
Seria:
Rozprawy Naukowe
i
Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 443
Opis fiz.:
123 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 109-121.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
99962
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.