Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Wróbel, Barbara (normalizacja).
Czyż, Alina.
Lipińska-Szeniako, Krystyna.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- normy -- Polska.
Przegląd katalogu
wg autora:
Wróbel, Barbara (normalizacja).
Czyż, Alina.
Lipińska-Szeniako, Krystyna.
wg tytułu:
Wyroby garmażeryjne ...
Opis MARC
Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Alina Czyż,
Krystyna
Lipińska-Szeniako
; instytucja opracowująca normę WSS Społem Zakład Garmażeryjno-Mięsny.
Autor:
Wróbel, Barbara (normalizacja).
, Czyż, Alina.
,
Lipińska-Szeniako
,
Krystyna
.
Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1977.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- normy -- Polska.
Opis fiz.:
5 stron ; 30 cm.
Uwagi o treści:
Grupa katalogowa XII 11.
Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
URL:
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4881
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Punkt Informacji Normalizacyjnej
norma
Dostępny na miejscu
BN-77/8157-02
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.