Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
Hasła przedm.
Równania Maxwella.
Ryba (żywność) -- jakość -- modele matematyczne.
Przegląd katalogu
wg autora:
Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
wg tytułu:
Reologiczna charakte...
Opis MARC
Reologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella /
Kazimierz
Lachowicz
.
Autor:
Lachowicz
,
Kazimierz
(
1948-
).
Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1992.
Hasła przedm.
Równania Maxwella.
Ryba (żywność) -- jakość -- modele matematyczne.
Seria:
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 145
Opis fiz.:
120 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 97-114.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Czasopisma
Dostępny na miejscu
CZ. 138
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.