Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 9 tytułów spełniających kryteria: Kurczaki -- żywienie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Wpływ chelatów Zn, Cu i Mn hydroksy analogu metioniny na wyniki produkcyjne i jakość mięsa kurcząt brojlerów / Stanisław Budnik ; Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy.
Autor: Budnik, Stanisław., Adamski, Marek (zootechnika)., Kuźniacka, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wpływ prebiotyku i synbiotyku podanego in ovo na cechy użytkowe i jakość mięsa kurcząt brojlerów / Agata Dankowiakowska ; Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy. Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt.
Autor: Dankowiakowska, Agata., Bednarczyk, Marek., Bogucka, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wpływ formy i poziomu miedzi i żelaza w paszy na wyniki odchowu oraz wybrane wskaźniki metaboliczne kurcząt brojlerów / Małgorzata Maria Kwiecień.
Autor: Kwiecień, Małgorzata (zootechnika).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Fizjologiczne i produkcyjne efekty zastosowania w żywieniu kurcząt mieszanek zróżnicowanych zawartością białka, związków fenolowych i włókna pokarmowego z nasion bobiku (Vicia faba L.) oraz dodatkiem enzymów paszowych / Dariusz Mikulski.
Autor: Mikulski, Dariusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Badania nad metabolizmem energii u kurcząt brojlerów / Jan Barteczko.
Autor: Barteczko, Jan (1944-2009).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Efekty zastosowania nasion łubinu jako głównego źródła białka w diecie dla kurcząt brojlerów / Bogusław Olkowski.
Autor: Olkowski, Bogusław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ocena wartości pokarmowej nowych odmian rzepaku w testach na kurczętach brojlerach / Teresa Banaszkiewicz.
Autor: Banaszkiewicz, Teresa (1954- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wartość pokarmowa zbóż dla kurcząt brojlerów / Andrzej Rutkowski.
Autor: Rutkowski, Andrzej (1953- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = The effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat / Eryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.
Autor: Adamczyk, Eryk (1933-2022).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ