Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 3 tytułów spełniających kryteria: Kuczyńska, Beata.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Analiza jakości surowca mięsnego / pod redakcją Beaty Kuczyńskiej.
Autor: Kuczyńska, Beata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Mięsne użytkowanie bydła / pod redakcją Tomasza Przysuchy, Marcina Gołębiewskiego, Jana Slósarza ; autorzy: Paulina Abramowicz, Marek Balcerak, Piotr Brzozowski, Marcin Gołębiewski, Henryk Grodzki, Beata Kuczyńska, Małgorzata Kunowska-Slósarz, Tomasz Przysucha, Kamila Puppel, Jan Slósarz, Karolina Wnęk.
Autor: Abramowicz, Paulina., Przysucha, Tomasz., Gołębiewski, Marcin., Slósarz, Jan Ireneusz., Balcerak, Marek., Brzozowski, Piotr (zootechnika)., Grodzki, Henryk., Kuczyńska, Beata., Kunowska-Slósarz, Małgorzata., Puppel, Kamila., Wnęk, Karolina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Składniki bioaktywne i parametry technologiczne mleka produkowanego w gospodarstwach ekologicznych i konwencjonalnych / Beata Anna Kuczyńska.
Autor: Kuczyńska, Beata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ