Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Kuchnia (przyprawy).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Atlas przypraw : 70 gatunków aromatycznych roślin / Agnieszka Gawłowska, Aleksandra Halarewicz, Janusz Jabłoński, Mira Bernades-Rusin.
Autor:
Gawłowska, Agnieszka.
, Halarewicz, Aleksandra.
, Jabłoński, Janusz (literatura popularnonaukowa).
, Bernardes-Rusin, Mirosława.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Od chili do wanilii : historia roślin apetycznych / Jarosław Molenda.
Autor:
Molenda, Jarosław (1965- ).
3.
Imbir, kurkuma, cynamon : aromatyczne przyprawy / Giuseppe Maffeis ; [tłumaczenie Sonia Gluźniewicz].
Autor:
Maffeis, Giuseppe (1967- ).
, Gluźniewicz, Sonia.
4.
100 roślin w twojej kuchni / Maria Szustakowska-Chojnacka.
Autor:
Szustakowska-Chojnacka, Maria.
Wydanie:
Wyd. 1, 1 dodruk.
5.
Hodujemy zioła : uprawa, właściwości, zastosowanie, przepisy / Ellen Ogden, Glenn Andrews, Sara Pitzer ; z ang. przeł. Maria Krzemińska.
Autor:
Ogden, Ellen.
, Andrews, Glenn.
, Pitzer, Sara.
, Krzemińska, Maria (tłumacz).
6.
Przyprawy i zioła : zostań koneserem : przewodnik po najznakomitszych przyprawach i ziołach / Kathryn Hawkins ; [przekł. z jęz. ang. Marianna Frydrych].
Autor:
Hawkins, Kathryn.
, Frydrych, Marianna.
7.
Zdrowe przyprawy : [porady, przepisy i informacje] / Mannfried Pahlow ; [tł. Anna Kolbe].
Autor:
Pahlow, Mannfried (1926-2000).
, Kolbe, Anna.
8.
Pokochajmy zielsko : zapomniane zioła w naszej kuchni / Hanna Szymanderska.
Autor:
Szymanderska, Hanna (1944-2014).
9.
Rośliny przyprawowe / Bohumír Hlava, Dagmar Lánská ; tł. Aleksander Ostrowski.
Autor:
Hlava, Bohumír (1927-1997).
, Lánská, Dagmar.
, Ostrowski, Aleksander.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.