Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
5
tytułów spełniających kryteria:
Kuchnia (grzyby).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Encyklopedia grzybów w Polsce / [redaktor prowadzący Katarzyna Kucharczuk ; tekst Wiesław Kamiński (część encyklopedyczna), Malwina Flaczyńska (Grzyby w kuchni)].
Autor:
Kamiński, Wiesław.
, Flaczyńska, Malwina.
, Kucharczuk, Katarzyna.
Wydanie:
Wyd. 2.
2.
Encyklopedia grzybów w Polsce / [red. prowadzący Katarzyna Kucharczuk ; tekst Wiesław Kamiński, Malwina Flaczyńska].
Autor:
Kamiński, Wiesław.
, Flaczyńska, Malwina.
, Kucharczuk, Katarzyna.
3.
Grzyby : duszone, smażone, pieczone i wiele innych / Hanna Szymanderska.
Autor:
Szymanderska, Hanna (1944-2014).
4.
Dziczyzna i inne dary lasu / Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf ; tł z jęz. niem. Barbara Floriańczyk.
Autor:
Vauk, Gottfried (1925- ).
, Behrendt, Lutz (1963- ).
, Stumpf, Jens (1968- ).
, Floriańczyk, Barbara.
5.
Aromatyczne grzyby jako dania główne, przystawki, dodatki oraz doskonałe przetwory / Agnieszka Kozłowska, Eleonora Trojan.
Autor:
Kozłowska, Agnieszka (kulinaria).
, Trojan, Eleonora.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.