Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
16
tytułów spełniających kryteria:
Konsumenci -- ochrona.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Ochrona praw konsumentów : Teoria i praktyka / Katarzyna Szczepańska.
Autor:
Szczepańska, Katarzyna (organizacja i zarządzanie).
Wydanie:
Wydanie 1.
2.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynkach usług finansowych i społecznych / redakcja naukowa Rafał Kasprzak, Adrian Lubowiecki-Vikuk.
Autor:
Lubowiecki-Vikuk, Adrian.
, Kasprzak, Rafał.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Bezpieczeństwo konsumentów : ochrona i edukacja konsumencka / redakcja naukowa Mirosława Janoś-Kresło.
Autor:
Janoś-Kresło, Mirosława.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynku żywności / redakcja naukowa Anna Dąbrowska.
Autor:
Dąbrowska, Anna (ekonomika).
Wydanie:
Wydanie I.
5.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynku tradycyjnym i wirtualnym / redakcja naukowa Bogdan Mróz.
Autor:
Mróz, Bogdan.
Wydanie:
Wydanie I.
6.
Konkurencyjność : element integralny pierwszego filaru WPR i zachęta do zwiększenia efektywności rynku / Trinidad Vázquez Ruano.
Autor:
Vázquez Ruano, Trinidad.
7.
Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta / Urszula Samotyja.
Autor:
Samotyja, Urszula.
8.
Autentyczność i identyfikowalność w aspekcie zapewnienia jakości i bezpieczeństwa towarów / Maria Śmiechowska.
Autor:
Śmiechowska, Maria.
9.
Jakość usług gastronomicznych a ochrona konsumentów w Polsce / Irena Ozimek.
Autor:
Ozimek, Irena.
10.
Ewolucja polityki konsumenckiej w Polsce po 1989 roku / Mira Malczyńska-Biały.
Autor:
Malczyńska-Biały, Mira.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.