Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz, J. Świderska, J. Słowikowska
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 /1992. Tyszkiewicz, Irena.
 2. Konserwy mięsne : wybrane zagadnienia z technologii mięsa /2006. Danyluk, Bożena.
 3. Konserwy rybne - Konserwy rybne w sosach pomidorowych BN-79/8027-07.1980.  
 4. Konserwy rybne - Oznaczanie barwy sosów pomidorowych BN-72/8027-05.1972.  
 5. Konserwy rybne w sosach pomidorowych1980.  
 6. Konserwy warzywno-mięsne BN-78/8135-01 /1978. Kaczmarski, Józef.
 7. Konserwy warzywno-mięsne i mięsno-warzywne sterylizowane - Wymagania mikrobiologiczne BN-73/8135-03 /1974.  
 8. Konsolidacja chłonnych wstęg włóknistych w maszynach papierniczych za pomocą przepływu powietrza /1985. Kawka, Włodzimierz (1940-2011).
 9. Konsolidacja i wykończanie wstęgi papieru : praca zbiorowa /1983. Kawka, Włodzimierz (1940-2011).
 10. Konsolidacja porowatej warstwy nasyconej cieczą z uwzględnieniem wpływu temperatury /  Gaszyński, Jan (1944- ).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ