Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Kędzior, Władysław.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Innowacyjne produkty spożywcze na rynku żywności funkcjonalnej zawierające wzbogaconą skrobię / Hanna Śmigielska ; recenzenci Władysław Kędzior, Zbigniew Krejpcio.
Autor:
Śmigielska, Hanna.
, Kędzior, Władysław.
, Krejpcio, Zbigniew.
2.
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Kikut-Ligaj, Dariusz.
, Kędzior, Władysław.
, Smoczyński, Stefan (1941- ).
3.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor:
Kędzior, Władysław.
, Cichoń, Zofia.
Wydanie:
Wyd. 2 popr. i uzup.
4.
Owcze produkty spożywcze : aspekty towaroznawcze / Władysław Kędzior.
Autor:
Kędzior, Władysław.
5.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor:
Kędzior, Władysław.
, Cichoń, Zofia.
6.
Podstawy napędu elektrycznego / Władysław Kędzior.
Autor:
Kędzior, Władysław (1932- ).
7.
Pole i moment silników asynchronicznych = Field and moment of asynchronus motors / [red. nacz. Marian Kloza ; red. nauk. Andrzej Kostowski, Władysław Kędzior, Piotr Zieliński].
Autor:
Kloza, Marian.
, Kostowski, Andrzej (1929- ).
, Kędzior, Władysław (1932- ).
, Zieliński, Piotr (elektrotechnika).
8.
Materiały proszkowe w maszynach elektrycznych = Powder materials in electric machines / [red. nacz. Marian Kloza ; red. nauk. Władysław Kędzior, Piotr Zieliński].
Autor:
Kloza, Marian.
, Kędzior, Władysław.
, Zieliński, Piotr (elektrotechnika).
9.
Kriogeniczne maszyny synchroniczne = The synchronus cryomachines / L. Antal, Z. Teodorowicz, P. Zieliński ; [red. nacz. Marian Kloza ; red. nauk. Andrzej Kostowski, Władysław Kędzior, Piotr Zieliński].
Autor:
Antal, Ludwik (1945- ).
, Teodorowicz, Zdzisław.
, Zieliński, Piotr Antoni.
, Kloza, Marian.
, Kostowski, Andrzej (1929- ).
, Kędzior, Władysław (1932- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.