Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Jakość konsumpcyjna, technologiczna i trwałość przechowalnicza wybranych odmian ziemniaka : rozprawa doktorska /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Jakość konsumpcyjna, technologiczna i trwałość przechowalnicza wybranych odmian ziemniaka : rozprawa doktorska /2005. Pobereżny, Jarosław.
 2. Jakość kosztuje : studium zarządzania sprawnością procesów organizacji /2021.Wydanie I.Myszewski, Jan M.
 3. Jakość kształcenia w szkołach wyższych /2007. Szulc, Tadeusz (1942- ).
 4. Jakość kształcenia w wyższej uczelni /2012. Telep, Jerzy.
 5. Jakość mięsa buhajków mieszańców rasy polskiej holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czarno-białej z rasą belgijską błękitno-białą w czasie przechowywania w różnych warunkach modyfikowanej atmosfery /2016. Śmiecińska, Katarzyna.
 6. Jakość mięsa jagniąt owcy pomorskiej, ile de france i ich mieszańców przechowywanego w stanie zamrożonym oraz w modyfikowanej atmosferze gazów /2006. Tański, Zenon.
 7. Jakość mięsa świń polskich ras białych oraz ich mieszańców z rasą pietrain : praca doktorska /2006. Figat, Sylwia.
 8. Jakość mięsa świń polskich ras rodzimych i mieszańców wysokoprodukcyjnych oraz jego przydatność do pozyskiwania żywności o właściwościach funkcjonalnych /2015. Cebulska, Aleksandra.
 9. Jakość mleka towarowego w regionie południowego Podlasia z uwzględnieniem wpływu niektórych czynników ją warunkujących /2002. Górska, Alina (1948- ).
 10. Jakość obsługi klientów biur podróży w Internecie /  Marek, Rafał.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ