Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
5
tytułów spełniających kryteria:
Hydzik, Piotr.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor:
Seweryn, Michał.
, Kolarzyk, Emilia.
, Bandoła, Katarzyna.
, Helbin, Jadwiga.
, Szot, Wojciech.
, Potocki, Artur (chemia).
, Czarnobilska, Ewa.
, Myszkowska, Dorota.
, Chmielewska, Anna (medycyna).
, Mazur, Marcel.
, Hydzik, Piotr.
, Ciszowski, Krzysztof.
, Szkolnicka, Beata.
, Dulińska-Stanek, Ewa.
, Zając, Joanna (dietetyka).
, Pokrzywa, Piotr.
, Kolarzyk, Emilia.
2.
Ryzyko zdrowotne zwiazane z wykorzystaniem nanotechnologii w sektorze rolno-spożywczym / Piotr Hydzik.
Autor:
Hydzik, Piotr.
3.
Metale, półmetale i niemetale / Piotr Hydzik.
Autor:
Hydzik, Piotr.
4.
Trwałe zanieczyszczenia organiczne (TZO) / Piotr Hydzik.
Autor:
Hydzik, Piotr.
5.
Pozostałości leków weterynaryjnych w żywności / Piotr Hydzik.
Autor:
Hydzik, Piotr.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.