Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
21
tytułów spełniających kryteria:
Handel żywnością -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (4) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy: Łukasz Ambroziak, Małgorzata Bułkowska, Katarzyna Kosior, Karolina Pawlak, Iwona Szczepaniak ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Ambroziak, Łukasz.
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Bułkowska, Małgorzata.
, Kosior, Katarzyna (1975- ).
, Pawlak, Karolina.
2.
Produkcja używek, napojów bezalkoholowych, słodyczy oraz pozostałej żywności w Polsce w latach 2010-2017 / redakcja naukowa Jadwiga Drożdż, Robert Mroczek ; autorzy Jadwiga Drożdż, Małgorzata Juchniewicz, Robert Mroczek, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Drożdż, Jadwiga.
, Juchniewicz, Małgorzata.
, Mroczek, Robert.
, Tereszczuk, Mirosława.
3.
Konkurencyjność polskich producentów żywności i jej determinanty. (1) / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; autorzy: Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Bułkowska, Elżbieta Kawecka-Wyrzykowska, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Ambroziak, Łukasz.
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Bednarz, Joanna.
, Bułkowska, Małgorzata.
, Kawecka-Wyrzykowska, Elżbieta.
, Tereszczuk, Mirosława.
4.
Funkcjonowanie wybranych ogniw łańcucha żywnościowego w Polsce w kontekście rozwoju biogospodarki / Katarzyna Domańska, Agnieszka Komor, Artur Krukowski, Anna Nowak.
Autor:
Domańska, Katarzyna (1975- ).
, Komor, Agnieszka.
, Krukowski, Artur Marcin.
, Nowak, Anna (nauki ekonomiczne).
5.
Monitoring rynków rolno-spożywczych w warunkach zmieniającej się sytuacji ekonomicznej : synteza z wyników badań / redakcja naukowa Piotr Szajner ; autorzy: Piotr Szajner, Jadwiga Seremak-Bulge, Aleksander Grzelak, Iwona Szczepaniak, Robert Mroczek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Szajner, Piotr.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Mroczek, Robert.
, Grzelak, Aleksander.
6.
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (5), Synteza / redakcja naukowa Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Joanna Bednarz, Małgorzata Juchniewicz, Grażyna Morkis, Iwona Szczepaniak, Mirosława Tereszczuk ; współpr. Małgorzata Bułkowska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Ambroziak, Łukasz.
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Bednarz, Joanna.
, Juchniewicz, Małgorzata.
, Morkis, Grażyna.
, Tereszczuk, Mirosława.
, Bułkowska, Małgorzata.
7.
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności. (4), Pozycja konkurencyjna / red. nauk. Iwona Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak, Iwona Szczepaniak ; współpr. Małgorzata Bułkowska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Ambroziak, Łukasz.
, Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Bułkowska, Małgorzata.
8.
Uwarunkowania rozwoju handlu elektronicznego Business-to-Business na rynku produktów rolnych i żywnościowych / Dariusz Strzębicki.
Autor:
Strzębicki, Dariusz.
9.
Tendencje rozwojowe popytu i podaży żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor:
Szwacka-Mokrzycka, Joanna.
10.
Monitoring i ocena konkurencyjności polskich producentów żywności : praca zbiorowa. (2) / pod red. Iwony Szczepaniak ; aut. Łukasz Ambroziak [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Szczepaniak, Iwona (ekonomika).
, Ambroziak, Łukasz.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.