Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
21
tytułów spełniających kryteria:
Gospodarka Oparta na Wiedzy -- Polska -- 1990-.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Czynniki polityki rozwojowej w gospodarce żywnościowej wybranych krajów z uwzględnieniem gospodarki opartej na wiedzy / autorzy: Grzegorz Dybowski, Karolina Pawlak, Agnieszka Poczta-Wajda, Bożena Nosecka, Ryszard Jaworski.
Autor:
Dybowski, Grzegorz.
, Poczta-Wajda, Agnieszka.
, Nosecka, Bożena.
, Jaworski, Ryszard (nauki rolnicze).
, Pawlak, Karolina.
2.
Transfer wiedzy i dyfuzja innowacji jako źródło konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce / Krzysztof Firlej, Dariusz Żmija ; Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie, Fundacja Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie.
Autor:
Firlej, Krzysztof (1961- ).
, Żmija, Dariusz.
3.
Naukowiec w relacjach z biznesem : uwarunkowania transferu wiedzy w Polsce / [autorzy: Marzena Feldy, Anna Knapińska, Maciej Ostaszewski, Marta Magdalena Rószkiewicz, Aldona Tomczyńska, Barbara Warzybok].
Autor:
Feldy, Marzena.
, Knapińska, Anna.
, Ostaszewski, Maciej.
, Rószkiewicz, Marta Magdalena.
, Tomczyńska, Aldona.
, Warzybok, Barbara.
4.
Nauki społeczne a komercjalizacja wiedzy : jak humaniści tworzą innowacje dla gospodarki i społeczeństwa / red. nauk. Seweryn Rudnicki.
Autor:
Rudnicki, Seweryn.
5.
Gospodarka oparta na wiedzy w Polsce : ocena, uwarunkowania, perspektywy / Edyta Dworak.
Autor:
Dworak, Edyta.
6.
Rozwój sektora usług a gospodarka oparta na wiedzy / Magdalena Cyrek.
Autor:
Cyrek, Magdalena.
7.
Czynniki konkurencyjności sektora rolno-spożywczego we współczesnym świecie / red. nauk. Bożena Nosecka ; aut.: Bożena Nosecka [et. al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Nosecka, Bożena.
8.
Gospodarka oparta na wiedzy i innowacyjność przedsiębiorstw w Polsce : wybrane zagadnienia / red. nauk. Krzysztof Mieszkowski, Krzysztof Piech.
Autor:
Mieszkowski, Krzysztof (gospodarka).
, Piech, Krzysztof (ekonomia).
9.
Współpraca technologiczna polskich instytucji naukowych i badawczych z przedsiębiorstwami jako czynnik wzrostu innowacyjności polskiej gospodarki / Irena Łącka.
Autor:
Łącka, Irena.
10.
Budowanie zdolności innowacyjnych regionów / red. Aleksandra Nowakowska.
Autor:
Nowakowska, Aleksandra.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.