Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 38 tytułów spełniających kryteria: Gastronomia.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor: Górka-Chowaniec, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Zbiór zadań z gastronomii : branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / Magdalena Kaźmierczak.
Autor: Kaźmierczak, Magdalena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Innowacyjność polskiej gastronomii i jej uwarunkowania / Anna Kowalska.
Autor: Kowalska, Anna (ekonomia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Cz. 1 / Anna Kmiołek-Gizara.
Autor: Kmiołek, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2 / Anna Kmiołek-Gizara.
Autor: Kmiołek, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Podstawy gastronomii : od żywności do turystyki kulinarnej / Mariola Milewska, Anna Prączko, Andrzej Stasiak.
Autor: Milewska, Mariola., Prączko, Anna., Stasiak, Andrzej (geografia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 zm.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zarządzanie finansami przedsiębiorstw hotelarskich i gastronomicznych / pod redakcją naukową Hanny Górskiej-Warsewicz ; [autorzy: Górska-Warsewicz Hanna, Bobola Agnieszka, Czeczotko Maksymilian, Gębski Jerzy, Kowalczuk Iwona, Kudlińska-Chylak Anna, Kulykovets Olena, Maciąg Agnieszka, Mikulska Teresa, Sawicka Beata, Sawicka-Muchewicz Anna, Stangierska Dagmara, Świątkowska Monika, Świstak Ewa, Tul-Krzyszczuk Agnieszka, Włastowski Łukasz, Zabłocka Karolina].
Autor: Górska-Warsewicz, Hanna., Górska-Warsewicz, Hanna., Bobola, Agnieszka., Gębski, Jerzy., Kowalczuk, Iwona., Maciąg, Agnieszka (zarządzanie)., Mikulska, Teresa (ekonomia)., Sawicka, Beata (hotelarstwo)., Sawicka-Muchewicz, Anna., Świątkowska, Monika., Świstak, Ewa., Tul-Krzyszczuk, Agnieszka., Czeczotko, Maksymilian., Kudlińska-Chylak, Anna., Kulykovets, Olena., Stangierska, Dagmara., Włastowski, Łukasz., Zabłocka, Karolina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
BHP w branży gastronomicznej / Piotr Dominik.
Autor: Dominik, Piotr (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Hamułka, Jadwiga., Jaworska, Danuta (technologia żywności)., Kajak-Siemaszko, Katarzyna., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kowalczuk, Iwona., Przybylski, Wiesław., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Rutkowska, Jarosława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Trafiałek, Elżbieta (1951- )., Wachowicz, Ingrid., Wawrzyniak, Agata., Wieczorek, Celina., Kmiecik, Dominik., Korczak, Józef (1951- )., Latoch, Agnieszka., Stasiak, Dariusz (1965- )., Korzeniowska-Ginter, Renata., Kolanowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Marketing produktów spożywczych i gastronomii / Anna Kowalska, Anna Olszańska, Stanisław Urban.
Autor: Kowalska, Anna (ekonomia)., Olszańska, Anna (ekonomia)., Urban, Stanisław (1943-2017).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ