Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Fontasy v. 3.5 / Dorota Biela, Tomasz Łukomski.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Fontasy v. 3.5 /
1992.
Biela, Dorota.
2.
Food additives tables : Classes XII-XV /
1988.
Fondu, M.
3.
Food and nutrition research : Report of the ARC/MRC committee.
1974.
4.
Food as medicine
cop. 1996.
Mindell, Earl.
5.
Food chain management European experiences and local solutions /
2010.
Rovný, Patrik.
6.
Food, Climate, and Man
1983.
Biswas, Asit K.
7.
Food commodities /
1980.
Silliker, J. H.
8.
Food composition tables
cop. 2005.
Kunachowicz, Hanna.
9.
Food composition tables
2017.
Wyd. 2 zm.
Kunachowicz, Hanna.
10.
Food composition tables
2018.
Wydanie 2 zmienione, 1 dodruk.
Kunachowicz, Hanna.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.