Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Eliminacja zakłóceń przy zachowaniu ostrości krawędzi obiektów w obrazach cyfrowych / Robert Bieda.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Eliminacja zakłóceń przy zachowaniu ostrości krawędzi obiektów w obrazach cyfrowych /
Bieda, Robert.
2.
Eliminating and preventing inactivity of public administration authorities and excessive lenght of administrative proceedings
Gurba, Włodzimierz.
3.
Elimination of Rhinitis atrophicans (R. A.) in pigs in North-Western Poland by means of the radiological method
1987.
Tratwal, Zenon.
4.
Elimination of waste - economy and efficiency in an enterprise : monograph /
2009.
Wyrwicka, Magdalena Krystyna.
5.
Eliminowanie z procesu karnego dowodu zebranego w sposób sprzeczny z ustawą /
Skorupka, Jerzy (1960- ).
6.
Eliminowanie zanikowego zapalenia nosa - Rhinitis atrophicans (R. A.) u świń w rejonie północno-zachodnim Polski za pomocą metody radiologicznej = Elimination of Rhinitis atrophicans (R. A.) in pigs in North-Western Poland by means of the radiolo
1987.
Tratwal, Zenon.
7.
Eliptyczne łuki wyniosłe : obliczenia statyczne
1987.
Palmowski, Jerzy.
8.
Eliptyczne łuki wyniosłe : obliczenia statyczne i projektowanie /
1999.
Palmowski, Jerzy.
9.
Elita władzy /
1961.
Mills, Charles Wright (1916-1962).
10.
Elity polityczne : studium interpretacji funkcjonalnej /
2004.
Nocoń, Jarosław.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.