Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej /
2013.
Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
2.
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania rozwoju Systemu Integrowanej Produkcji Rolniczej (SIPR) w Polsce /
2002.
Majewski, Edward (1948- ).
3.
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania towarowego rynku usług transportowych /
2016.
Rokicki, Tomasz (nauki ekonomiczne).
4.
Ekonomiczno-społeczne aspekty ergonomii /
2002.
Kowal, Edward.
5.
Ekonomiczno-społeczne kryteria oceny jakości /
1977.
Czarnecki, Mieczysław.
6.
Ekonomiczno-społeczne mechanizmy efektywnego gospodarowania zasobami środowiska przyrodniczego : konferencja naukowa, Warszawa, 23 listopada 1988 /
1989.
7.
Ekonomiczno-społeczne ograniczenia oraz szanse wsi i rolnictwa na obszarach chronionych : polsko-niemiecka konferencja Lubniewice, 2-3 listopada 1995 /
1996.
Kłodziński, Marek (1938- ).
8.
Ekonomiczno-społeczne problemy transformacji systemowej w Polsce /
2007.
Dach, Zofia (1940- ).
9.
Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej /
2024.
Rokicki, Tomasz (nauki ekonomiczne).
10.
Ekonomiczno-technologiczne aspekty rolnictwa i energetyki /
2020.
Wydanie I.
Puchalski, Czesław.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.