Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej /2013. Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
 2. Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania rozwoju Systemu Integrowanej Produkcji Rolniczej (SIPR) w Polsce /2002. Majewski, Edward (1948- ).
 3. Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania towarowego rynku usług transportowych /2016. Rokicki, Tomasz (nauki ekonomiczne).
 4. Ekonomiczno-społeczne aspekty ergonomii /2002. Kowal, Edward.
 5. Ekonomiczno-społeczne kryteria oceny jakości /1977. Czarnecki, Mieczysław.
 6. Ekonomiczno-społeczne mechanizmy efektywnego gospodarowania zasobami środowiska przyrodniczego : konferencja naukowa, Warszawa, 23 listopada 1988 /1989.  
 7. Ekonomiczno-społeczne ograniczenia oraz szanse wsi i rolnictwa na obszarach chronionych : polsko-niemiecka konferencja Lubniewice, 2-3 listopada 1995 /1996. Kłodziński, Marek (1938- ).
 8. Ekonomiczno-społeczne problemy transformacji systemowej w Polsce /2007. Dach, Zofia (1940- ).
 9. Ekonomiczno-społeczne uwarunkowania konkurencyjności produkcji owczarskiej /2024. Rokicki, Tomasz (nauki ekonomiczne).
 10. Ekonomiczno-technologiczne aspekty rolnictwa i energetyki /2020.Wydanie I.Puchalski, Czesław.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ