Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 3 tytułów spełniających kryteria: Dziczyzna -- produkcja i handel.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Mięso zwierząt łownych jako potencjalne źródło surowca do produkcji surowych wędzonek dojrzewających / Joanna Żochowska-Kujawska.; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Żochowska-Kujawska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Dziczyzna : co o niej wiedzą i czy ją jedzą mieszkańcy Podkarpacia / Janusz Kilar, Maria Ruda, Magdalena Kilar.
Autor: Kilar, Janusz., Ruda, Maria (1950- )., Kilar, Magdalena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Pozyskiwanie, obróbka i obrót dziczyzną : przepisy Unii Europejskiej (Dyrektywa Rady 92/45) : przepisy polskie : komentarz / Jan Z. Szymborski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szymborski, Jan Zbigniew (1941- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ