Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Drożdże (czynnik fermentacyjny).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Co wiemy o drożdżach? : genomika, fizjologia, zastosowanie / pod redakcją Małgorzaty Robak ; [autorzy: Małgorzata Robak, Joanna Kawa-Rygielska, Anita Rywińska, Barbara Żarowska].
Autor: Robak, Małgorzata (1953- )., Kawa-Rygielska, Joanna., Rywińska, Anita., Żarowska, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / pod red. Stanisława Błażejaka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Błażejak, Stanisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Biosynteza i charakterystyka toksyn killerowych drożdży Debaryomyces hansenii / Barbara Żarowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Żarowska, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wpływ kultur mieszanych wybranych szczepów drożdży z rodzaju Saccharomyces na fermentację i skład chemiczny win jabłkowych / Paweł Satora. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Satora, Paweł.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Studia nad wykorzystaniem octanu i wydzielaniem cytrynianu przez drożdże Yarrowia lipolytica / Małgorzata Robak ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności.
Autor: Robak, Małgorzata (1953- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Kryteria doboru szczepów bakterii fermentacji mlekowej i drożdży do produkcji fermentowanego soku z buraków ćwikłowych / Łucja Łaniewska-Trokenheim ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor: Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bakterie Zymomonas mobilis - mikroorganizmy alternatywne dla drożdży gorzelniczych / Jacek Nowak.
Autor: Nowak, Jacek (biotechnologia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ