Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Czynniki kształtujące jakość i trwałość pozbiorczą owoców patisona (Cucurbita pepo L. var. patissonina Greb. f. radiata Nois.) / Monika Grzeszczuk
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Czynniki kształtujące jakość i trwałość pozbiorczą owoców patisona (Cucurbita pepo L. var. patissonina Greb. f. radiata Nois.) /2009. Grzeszczuk, Monika.
 2. Czynniki kształtujące jakość mięsa i jego przetworów : wykłady /1986. Zin, Marek (1947- ).
 3. Czynniki kształtujące jakość wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego /1985. Krupa, Jan.
 4. Czynniki kształtujące plony zbóż oraz wpływ produkcji zbożowej na wyniki produkcyjne gospodarstw indywidualnych /1985. Kurek, Eliza (1931- ).
 5. Czynniki kształtujące poziom produkcji i dochodów w rolnictwie /1987. Rojewski, Marian.
 6. Czynniki kształtujące produktywność i dochodowość gospodarstw indywidualnych /1988. Sobczyński, Tadeusz.
 7. Czynniki kształtujące przestrzenną strukturę produkcyjną rolnictwa /1979. Głębocki, Benicjusz.
 8. Czynniki kształtujące sprawność rozpłodową knurów w stacji unasieniania /1991. Łyczyński, Andrzej (1940- ).
 9. Czynniki kształtujące strukturę produkcji i efektywność ukierunkowanych gospodarstw indywidualnych w Polsce /1990. Wójcicki, Włodzimierz.
 10. Czynniki kształtujące wartość technologiczną i zdrowotną nasion i oleju rzepakowego : monografia /2019. Wielebski, Franciszek.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ