Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Czapski, Janusz (1946- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Warzywa i owoce jako układy biologiczne / Janusz Czapski.
Autor: Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Klasyfikacja i charakterystyka przetworów z warzyw i owoców oraz ich wytwarzanie / Janusz Czapski.
Autor: Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Nowoczesne technologie przetwarzania warzyw i owoców / Janusz Czapski, Adam Radaś.
Autor: Czapski, Janusz (1946- )., Radaś, Adam.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną / Janusz Czapski.
Autor: Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / red. Janusz Czapski, Danuta Górecka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Górecka, Danuta (technologia żywności)., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Mossor-Pietraszewska, Teresa., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 1, 2 dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czapski, Janusz (1946- )., Gawęcki, Jan (1944- )., Mossor-Pietraszewska, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. Janusza Czapskiego, Włodzimierza Grajka i Edwarda Pospiecha.
Autor: Czapski, Janusz (1946- )., Grajek, Włodzimierz (1946- )., Pospiech, Edward.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ