Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Chemiczne badanie mięsa / Lech Rak, Krystyna Morzyk.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Chemiczne badanie mięsa /2002. Rak, Lech.
 2. Chemiczne generowanie par w połączeniu z metodami spektroskopii atomowej w analizie żywności /  Wełna, Maja.
 3. Chemiczne i fizyczne zanieczyszczenia żywności oraz substancje dodatkowe /  Krejpcio, Zbigniew.
 4. Chemiczne i fizykochemiczne oczyszczanie ścieków /2002.Wyd. 1, dodr.Anielak, Anna Maria (1952- ).
 5. Chemiczne i fizykochemiczne oczyszczanie ścieków /2000. Anielak, Anna Maria (1952- ).
 6. Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa /1996.Wyd. 2.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 7. Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa /1994. Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 8. Chemiczne i mikrobiologiczne aspekty interakcji żywności i opakowań do żywności /  Steinka, Izabela.
 9. Chemiczne metody analizy ilościowej /1987. Cygański, Andrzej (1927- ).
 10. Chemiczne metody analizy ilościowej /2000.Wyd. 2 popr. i uzup.Domagała, Zofia.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ