Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Chemiczne badanie mięsa / Lech Rak, Krystyna Morzyk.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Chemiczne badanie mięsa /
2002.
Rak, Lech.
2.
Chemiczne generowanie par w połączeniu z metodami spektroskopii atomowej w analizie żywności /
Wełna, Maja.
3.
Chemiczne i fizyczne zanieczyszczenia żywności oraz substancje dodatkowe /
Krejpcio, Zbigniew.
4.
Chemiczne i fizykochemiczne oczyszczanie ścieków /
2002.
Wyd. 1, dodr.
Anielak, Anna Maria (1952- ).
5.
Chemiczne i fizykochemiczne oczyszczanie ścieków /
2000.
Anielak, Anna Maria (1952- ).
6.
Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa /
1996.
Wyd. 2.
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
7.
Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa /
1994.
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
8.
Chemiczne i mikrobiologiczne aspekty interakcji żywności i opakowań do żywności /
Steinka, Izabela.
9.
Chemiczne metody analizy ilościowej /
1987.
Cygański, Andrzej (1927- ).
10.
Chemiczne metody analizy ilościowej /
2000.
Wyd. 2 popr. i uzup.
Domagała, Zofia.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.