Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /2007.Wyd. 5 zm.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 2. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /2009.Wyd. 5 zm. (dodr.).Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 3. Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności /2014.Wyd. 6 zm., dodr.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 4. Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /2000.Wyd. 3 zm.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 5. Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /2002.Wyd. 4 uaktual.Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 6. Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /2006.Wyd. 4 uaktual. (dodr.).Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
 7. Chemical Abstracts /1907-2009.  
 8. Chemical abstracts1907-2009.  
 9. Chemical Analysis Vol. 45, no. 2 (2001)-1956-2009.  
 10. Chemical and biochemical physics : monomers, oligomers, polymers : pure and applied science /2014. Stoânov, Oleg Vladislavovič.
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ