Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 Szukano :  Charakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa /
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł
TytułRok wyd.WydanieAutor
 1. Charakterystyka technologiczna mieszanek mąki pszennej z produktami przemiału owsa /2008. Czubaszek, Anna.
 2. Charakterystyka tłumienia łącznika gumowego /  Zieliński, Julian.
 3. Charakterystyka umocowanych prawnie źródeł informacji do kształtowania terenów zieleni na poziomie planowania miejscowego /1999. Giedych, Renata.
 4. Charakterystyka uprawnych gleb aluwialnych wytworzonych na martwicy wapiennej w Basenie Unisławskim : rozprawa doktorska /2008. Bartkowiak, Agata.
 5. Charakterystyka użytkowości reprodukcyjnej emu (Dromaius novaehollandiae) ze szczególnym uwzględnieniem ultrastruktury skorupy i jej związku ze wskaźnikami wylęgowości jaj /2002. Szczerbińska, Danuta.
 6. Charakterystyka wermikompostów i ich przemiany w utworach piaszczystych /2000. Kalembasa, Dorota (1945- ).
 7. Charakterystyka właściwości cieplnych ziarna pszenicy : rozprawa habilitacyjna : (streszczenie) /1984. Lis, Tadeusz (1942- ).
 8. Charakterystyka wybranych cech biologicznych glediczji trójcierniowej (Gleditsia triacanthos L.) oraz rozmnażanie gatunku, formy i odmian /2017. Kubus, Marcin.
 9. Charakterystyka wybranych cech biometrycznych jelenia szlachetnego (Cervus elaphus L.) w Wielkopolsce /1993. Łabudzki, Lesław.
 10. Charakterystyka wybranych diet /  Jarosz, Ewa (dietetyka).
Poprz. 10 Tytuł    Nast. 10 Tytuł

 

Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ