Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną /
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną /
2004.
Krasnowska, Grażyna.
2.
Charakterystyka genetyczna minoga rzecznego z Zalewu Wiślanego /
Fopp-Bayat, Dorota.
3.
Charakterystyka geologiczna niecki węglowej Abadla i Mezarif wchodzących w skład południowoorańskiego basenu węglowego /
Sztelak, Józef (1918-1999).
4.
Charakterystyka gleb hydrogenicznych /
1990.
Okruszko, Henryk (1925-2000).
5.
Charakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa /
Walkowiak-Tomczak, Dorota.
6.
Charakterystyka hodowlana drzew i krzewów leśnych
2011.
Jaworski, Andrzej (1944- ).
7.
Charakterystyka hydrologiczna i model wezbrań opadowych dorzecza górnej Odry /
1991.
Czamara, Włodzimierz.
8.
Charakterystyka hydrologiczna i model wezbrań opadowych dorzecza górnej Odry = Hydrological characteristics and flash flood model of the upper Odra catchment /
1991.
Czamara, Włodzimierz.
9.
Charakterystyka i analiza treningu koni sportowych w czołowych krajowych klubach jeździeckich oraz ocena uzyskanych przez nie wyników : rozprawa habilitacyjna /
1996.
Pietrzak, Sławomir (1954- ).
10.
Charakterystyka i ocena technologicznej przydatności termobakteriologicznych sprawdzianów pasteryzacji konserw mięsnych /
1980.
Wojciechowski, Jacek (technologia żywności).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.