Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Bydło -- ocena.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Proces technologiczny w chowie bydła mięsnego = Technological process of beef cattle breeding / Wacław Romaniuk [et al.] ; Instytut Technologiczno-Przyrodniczy.
Autor: Romaniuk, Wacław (1939- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chów bydła mięsnego : praca zbiorowa / pod red. Henryka Grodzkiego ; [zespół aut.: Henryk Grodzki et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grodzki, Henryk.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Osobnicze uwarunkowania przebiegu ocieleń krów oraz umięśnienia cieląt po ojcach rasy piemontese użytkowanych w Polsce i we Włoszech / Tomasz Przysucha. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Przysucha, Tomasz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wyniki Oceny Wartości Hodowlanej Buhajów Rasy Polskiej Czerwonej i Simentalskiej / Instytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy; Polska Federacja Hodowców i Producentów Mleka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Skutki krzyżowania i kojarzenia bydła w Polsce w latach 1946-1997 / Marian Kuczaj.
Autor: Kuczaj, Marian (1955- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Kształtowanie się cech użytkowości mięsnej buhajków, pochodzących z krzyżowania krów rasy czarno-białej z buhajami ras mięsnych, przy różnej intensywności żywienia / Janina Pogorzelska.
Autor: Pogorzelska, Janina (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Efektywność opasania, wartość rzeźna oraz jakość mięsa jałówek i razówek pochodzących z krzyżowania towarowego krów rasy czarno-białej z buhajami mięsnymi / Marek Wroński.
Autor: Wroński, Marek (1949-2012).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Efekty doskonalenia bydła polskiego czerwonego przy użyciu rasy angler / Andrzej Feleńczak.
Autor: Felenczak, Andrzej (1950-2012).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych : rozprawa habilitacyjna / Anna Litwińczuk.
Autor: Litwińczuk, Anna (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Wartość hodowlana buhajów rasy czarno-białej makroregionu północnego / Henryk Kamieniecki.
Autor: Kamieniecki, Henryk.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ