Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Bydło -- ocena.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Proces technologiczny w chowie bydła mięsnego = Technological process of beef cattle breeding / Wacław Romaniuk [et al.] ; Instytut Technologiczno-Przyrodniczy.
Autor:
Romaniuk, Wacław (1939- ).
2.
Chów bydła mięsnego : praca zbiorowa / pod red. Henryka Grodzkiego ; [zespół aut.: Henryk Grodzki et al.].
Autor:
Grodzki, Henryk.
3.
Osobnicze uwarunkowania przebiegu ocieleń krów oraz umięśnienia cieląt po ojcach rasy piemontese użytkowanych w Polsce i we Włoszech / Tomasz Przysucha.
Autor:
Przysucha, Tomasz.
4.
Wyniki Oceny Wartości Hodowlanej Buhajów Rasy Polskiej Czerwonej i Simentalskiej / Instytut Zootechniki-Państwowy Instytut Badawczy; Polska Federacja Hodowców i Producentów Mleka.
5.
Skutki krzyżowania i kojarzenia bydła w Polsce w latach 1946-1997 / Marian Kuczaj.
Autor:
Kuczaj, Marian (1955- ).
6.
Kształtowanie się cech użytkowości mięsnej buhajków, pochodzących z krzyżowania krów rasy czarno-białej z buhajami ras mięsnych, przy różnej intensywności żywienia / Janina Pogorzelska.
Autor:
Pogorzelska, Janina (1952- ).
7.
Efektywność opasania, wartość rzeźna oraz jakość mięsa jałówek i razówek pochodzących z krzyżowania towarowego krów rasy czarno-białej z buhajami mięsnymi / Marek Wroński.
Autor:
Wroński, Marek (1949-2012).
8.
Efekty doskonalenia bydła polskiego czerwonego przy użyciu rasy angler / Andrzej Feleńczak.
Autor:
Felenczak, Andrzej (1950-2012).
9.
Wartość rzeźna i jakość mięsa buhajków czarno-białych i mieszańców F1 i R1 od krów cb po buhajach limousine i włoskich rasach mięsnych oraz krzyżówek trójrasowych : rozprawa habilitacyjna / Anna Litwińczuk.
Autor:
Litwińczuk, Anna (1952- ).
10.
Wartość hodowlana buhajów rasy czarno-białej makroregionu północnego / Henryk Kamieniecki.
Autor:
Kamieniecki, Henryk.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.