Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
18
tytułów spełniających kryteria:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych].
Autor:
Sicińska, Ewa (technologia żywności i żywienia).
, Czerwińska, Dorota.
, Pietruszka, Barbara (1952- ).
, Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Woda w organizmie człowieka / Anna Brzozowska.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
3.
Woda w żywieniu i jej źródła / pod redakcją Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
, Gawęcki, Jan (1944- ).
Wydanie:
Wyd. 2.
4.
Żywienie a procesy poznawcze / Jadwiga Hamułka, Anna Brzozowska.
Autor:
Hamułka, Jadwiga.
, Brzozowska, Anna (technologia żywności).
5.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wyd. 4 uzup.
6.
Woda w żywieniu i jej źródła / pod red. Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
, Gawęcki, Jan (1944- ).
7.
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego ; [aut. Anna Brzozowska et al.].
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
, Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wyd. 2 popr. i uzup.
8.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wyd. 3 popr. i rozsz.
9.
Wybrane problemy nauki o żywieniu człowieka u progu XXI wieku / red. nauk. Anna Brzozowska, Krystyna Gutkowska ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
, Gutkowska, Krystyna.
10.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.].
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wyd. 2.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.