Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 18 tytułów spełniających kryteria: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sicińska, Ewa (technologia żywności i żywienia)., Czerwińska, Dorota., Pietruszka, Barbara (1952- )., Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Woda w organizmie człowieka / Anna Brzozowska.
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Woda w żywieniu i jej źródła / pod redakcją Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności)., Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Żywienie a procesy poznawcze / Jadwiga Hamułka, Anna Brzozowska.
Autor: Hamułka, Jadwiga., Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4 uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Woda w żywieniu i jej źródła / pod red. Anny Brzozowskiej i Jana Gawęckiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności)., Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Podstawy nauki o żywieniu człowieka : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Wojciecha Roszkowskiego ; [aut. Anna Brzozowska et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Roszkowski, Wojciech., Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Anny Brzozowskiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 popr. i rozsz.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wybrane problemy nauki o żywieniu człowieka u progu XXI wieku / red. nauk. Anna Brzozowska, Krystyna Gutkowska ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji.
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności)., Gutkowska, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ