Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
Szukano :
Biologiczna wartość białka żywności / Maria Rakowska, Wiesława Szkiłłądziowa, Hanna Kunachowicz.
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Tytuł
Rok wyd.
Wydanie
Autor
1.
Biologiczna wartość białka żywności /
1978.
Rakowska, Maria.
2.
Biologiczna wartość kurzych jaj wylęgowych o różnej zawartości porfiryny /
1999.
Malec, Henryk.
3.
Biologiczne aspekty oczyszczania ścieków /
2019.
Wydanie I.
Błaszczyk, Mieczysław K. (1946- ).
4.
Biologiczne aspekty procesu oddawania mleka u owiec /
1980.
Barowicz, Tadeusz.
5.
Biologiczne aspekty produkcji cebuli (Allium cepa L.) ze szczególnym odniesieniem do strefy tropikalnej /
1994.
Bednarz, Franciszek (ogrodnictwo).
6.
Biologiczne, ekologiczne i środowiskowe uwarunkowania produkcji rolniczej : monografia /
cop. 2012.
Rolbiecki, Roman.
7.
Biologiczne i agrotechniczne kierunki rozwoju warzywnictwa : ogólnopolska konferencja naukowa, Skierniewice, 21-22.06.2001 /
2001.
Dobrzański, Adam (1940- ).
8.
Biologiczne i agrotechniczne uwarunkowania rozwoju i plonowania zróżnicowanych genotypów łubinu żółtego (Lupinus luteus L.) /
1995.
Prusiński, Janusz.
9.
Biologiczne i agrotechniczno-użytkowe uwarunkowania uprawy komosy ryżowej (Chenopodium quinoa WILLD.) /
2012.
Gęsiński, Krzysztof.
10.
Biologiczne i chemiczne zanieczyszczenia produktów rolniczych /
1999.
Kośla, Tadeusz (1947- ).
Poprz. 10 Tytuł
Nast. 10 Tytuł
Wybierz (np. 1,2 5-10)
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.