Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Białka roślinne w żywieniu.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Ocena jakości preparatów białka ziemniaczanego otrzymanych w różnych warunkach technologicznych i ich przydatności w produkcji wyrobów ekstrudowanych / Anna Pęksa ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pęksa, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Poekstrakcyjna śruta rzepakowa "00" i nasiona strączkowych jako źródła białka w tuczu świń / Wiesław Sobotka.
Autor: Sobotka, Wiesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Efektywność wykorzystania nasion grochu jako krajowego źródła białka w mieszankach dla tuczników / Maria Stanek ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. Michała Oczapowskiego w Olsztynie.
Autor: Stanek, Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zmiany niektórych związków biologicznie aktywnych w procesie otrzymywania preparatów białkowych z nasion roślin strączkowych / Helena Porzucek.
Autor: Porzucek, Helena ( -2003).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Łubin jako potencjalny surowiec białkowy w produkcji żywności / Eleonora Lampart-Szczapa.
Autor: Lampart-Szczapa, Eleonora.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Rzepak i bobik jako krajowe źródło białka w żywieniu świń / Maria Osek ; Wyższa Szkoła Rolniczo-Pedagogiczna.
Autor: Osek, Maria (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Studia nad białkami frakcji cytoplazmatycznej w aspekcie otrzymywania koncentratów białkowych z zielonek / Stanisław Gwiazda.
Autor: Gwiazda, Stanisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Preparaty żywnościowe z białka roślinnego / Antoni Rutkowski, Halina Kozłowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Rutkowski, Antoni (1920-2018)., Kozłowska, Halina (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ