Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Białka -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Biochemia / Denise R. Ferrier ; [tłumaczenie z języka angielskiego Edward Bańkowski i 10 pozostałych].
Autor:
Ferrier, Denise R.
, Bańkowski, Edward (1942- ).
, Chlubek, Dariusz (1964- ).
Wydanie:
Wydanie polskie / redakcja Dariusz Chlubek.
2.
Elementy enzymologii i biochemii białek : skrypt dla studentów biologii i biotechnologii / Danuta Wojcieszyńska, Urszula Guzik.
Autor:
Wojcieszyńska, Danuta Barbara.
, Guzik, Urszula Irena.
3.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Wydanie:
Wyd. 6, zm. 2 dodr.
4.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Wydanie:
Wyd. 5 zm. (dodr.).
5.
Białka mleka jako źródło bioaktywnych peptydów / Jerzy Dziuba, Anna Iwaniak, Marta Dziuba.
Autor:
Dziuba, Jerzy (1944-2014).
, Iwaniak, Anna.
, Dziuba, Marta.
6.
Białka i peptydy / Shawn Doonan ; z języka angielskiego tłumaczył Zbigniew Zawadzki.
Autor:
Doonan, Shawn.
, Zawadzki, Zbigniew (1951- ).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
7.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
8.
Wprowadzenie do chemii białek : praca zbiorowa / pod red. Adama Dubina.
Autor:
Dubin, Adam (1945- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.