Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Białka -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Biochemia / Denise R. Ferrier ; [tłumaczenie z języka angielskiego Edward Bańkowski i 10 pozostałych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Ferrier, Denise R., Bańkowski, Edward (1942- )., Chlubek, Dariusz (1964- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie polskie / redakcja Dariusz Chlubek.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Elementy enzymologii i biochemii białek : skrypt dla studentów biologii i biotechnologii / Danuta Wojcieszyńska, Urszula Guzik. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Wojcieszyńska, Danuta Barbara., Guzik, Urszula Irena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 6, zm. 2 dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 5 zm. (dodr.).
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Białka mleka jako źródło bioaktywnych peptydów / Jerzy Dziuba, Anna Iwaniak, Marta Dziuba.
Autor: Dziuba, Jerzy (1944-2014)., Iwaniak, Anna., Dziuba, Marta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Białka i peptydy / Shawn Doonan ; z języka angielskiego tłumaczył Zbigniew Zawadzki. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Doonan, Shawn., Zawadzki, Zbigniew (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 2, Sacharydy, lipidy i białka / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Bronisław Drozdowski [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Drozdowski, Bronisław (1928-2017).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 5 zm.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wprowadzenie do chemii białek : praca zbiorowa / pod red. Adama Dubina. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dubin, Adam (1945- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ