Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 15 tytułów spełniających kryteria: Bezpieczeństwo żywności -- 1990-.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Przewozy artykułów żywnościowych / Bogusław Madej, Robert Madej.
Autor: Madej, Bogusław., Madej, Robert.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie II, stan prawny obowiązujący w dniu 1 kwietnia 2022 roku.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie 3, uaktualnione i zmienione.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Bezpieczeństwo konsumentów : na rynku żywności / redakcja naukowa Anna Dąbrowska.
Autor: Dąbrowska, Anna (ekonomika).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Systemy żywnościowe w warunkach gospodarki cyrkularnej : studium porównawcze krajów Unii Europejskiej / Jarosław Gołębiewski.
Autor: Gołębiewski, Jarosław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ekonomiczne problemy fałszowania żywności : instrumenty przeciwdziałania / Aleksandra Kowalska.
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Stan prawny na dzień 1 lipca 2018 r.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Produkty nowej generacji : wybrane zagadnienia / pod redakcją Aleksandry Badory, Leszka Woźniaka.
Autor: Badora, Aleksandra (1964- )., Woźniak, Leszek (nauki rolnicze).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Kultura bezpieczeństwa żywności : istota i narzędzia pomiaru / Małgorzata Z. Wiśniewska.
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Przeciwdziałanie patologiom na rynku żywności / pod redakcją naukową Agaty Lewkowicz, Wiesława Pływaczewskiego ; [recenzja Agata Tyburska ; tłumaczenie Joanna Narodowska].
Autor: Lewkowicz, Agata., Pływaczewski, Wiesław., Narodowska, Joanna., Tyburska, Agata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 1 / Natalia Anna Fechner, Ewa Misterska (redakcja naukowa). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Fechner, Natalia Anna., Misterska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Bezpieczeństwo zdrowotne - ujęcie interdyscyplinarne : bezpieczeństwo żywności i w żywieniu - szanse i zagrożenia. 2 / Helena Marek, Andrzej Zduniak (redakcja naukowa). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Marek, Helena., Zduniak, Andrzej (1958- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ