Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Anders, Elżbieta.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia).
, Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Anders, Elżbieta.
, Cegielska-Radziejewska, Renata.
, Konieczny, Piotr.
, Krala, Lucjan (1949- ).
, Ziołecki, Jerzy.
, Kusterka, Robert (1964- ).
, Woś, Zofia.
, Wysłouch, Wiktor.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
2.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia).
, Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Anders, Elżbieta.
Wydanie:
Wyd. 1 (dodr.).
3.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod red. Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego ; aut.: Elżbieta Anders [et al.].
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia).
, Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Anders, Elżbieta.
4.
Określanie handlowej jakości jaj spożywczych na podstawie przepisów polskich i Unii Europejskiej / Elżbieta Anders ; Krajowe Centrum Doradztwa Rozwoju Rolnictwa i Obszarów Wiejskich. Oddział w Poznaniu.
Autor:
Anders, Elżbieta.
5.
Warunki techniczno-sanitarne uboju drobiu na podstawie przepisów Unii Europejskiej / Elżbieta Anders, Henryk Wcisło Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie w Poznaniu.
Autor:
Anders, Elżbieta.
, Wcisło, Henryk.
6.
Określanie handlowej jakości tuszek drobiowych i ich elementów w świetle przepisów Unii Europejskiej / Elżbieta Anders, Henryk Wcisło ; Centrum Doradztwa i Edukakcji w Rolnictwie w Poznaniu.
Autor:
Anders, Elżbieta.
, Wcisło, Henryk.
7.
Konserwy drobiowe - Wymagania ogólne BN-88/8034-02 / autorzy projektu normy Elżbieta Anders, Jacek Jeske ; instytucja opracowująca normę Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor:
Anders, Elżbieta.
, Jeske, Jacek.
8.
Wędliny drobiowe - Wymagania ogólne BN-86/8033-01 / autorzy projektu normy Jacek Jeske, Elżbieta Anders, Andrzej Płotka ; instytucja opracowująca normę Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor:
Jeske, Jacek.
, Anders, Elżbieta.
, Płotka, Andrzej.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.