Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Alergia pokarmowa.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Produkty zbożowe : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Wiktora Obuchowskiego ; [recenzenci: Jolanta Czarnocińska, Alicja Kawka ; opracowanie redakcyjne Anna Zielińska-Krybus]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Obuchowski, Wiktor (1946- )., Czarnocińska, Jolanta., Kawka, Alicja., Zielińska-Krybus, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Babicz-Zielińska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 6 zm., dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Immunoreaktywność wybranych składników żywności i sposoby jej zmniejszania / Joanna Leszczyńska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Leszczyńska, Joanna (technologia chemiczna).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Babicz-Zielińska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 5 zm. (dodr.).
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Alergie i nietolerancje pokarmowe / Lina Conti ; przeł. Anna Pawlina.
Autor: Conti, Lina., Pawlina, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sikorski, Zdzisław E. (1930- )., Babicz-Zielińska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 5 zm.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Badania nad przyczynami nadwrażliwości pokarmowej u wybranej grupy niemowląt / Wanda Karwowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kawecka, Wanda (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ