Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 44 tytułów spełniających kryteria: Żywność naturalna.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów / Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski.
Autor: Smoluk-Sikorska, Joanna., Wojciechowska-Solis, Julia., Śmiglak-Krajewska, Magdalena., Malinowski, Mariusz (ekonomia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor: Smoluk-Sikorska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor: Nowogródzka, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / Jan Fiedurek.
Autor: Fiedurek, Jan (1950- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Super żywność czyli Superfoods po polsku / Małgorzata Różańska.
Autor: Różańska, Małgorzata (dietetyka).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Potencjał województwa świętokrzyskiego do produkcji żywności ekologicznej / Ilona Molenda-Grysa.
Autor: Molenda-Grysa, Ilona Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Superfoods czyli Żywność o wysokiej wartości odżywczej / Beata Cieślowska, Patrycja Cieślowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Cieślowska, Beata., Cieślowska, Patrycja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Stein, Jürgen (1956- )., Gaschott, Tanja (1974- )., Mebs, Dietrich., Mersch-Sundermann, Volker (1953- )., Raab, Heike., Ulrich, Sandra (1978- )., Wolter, Freya (1974- )., Bronkowska, Monika., Grotthus, Bartosz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Pij mleko, będziesz chory : cała prawda o nabiale, przyswajaniu wapnia i chorobach, które może spowodować jedzenie produktów mlecznych / Alissa Hamilton ; [przełożył: Ryszard Oślizło].
Autor: Hamilton, Alissa., Oślizło, Ryszard.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ