Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Żywność naturalna -- aspekt zdrowotny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Wybrane aspekty zdrowego odżywiania / Jan Fiedurek.
Autor:
Fiedurek, Jan (1950- ).
2.
Super żywność czyli Superfoods po polsku / Małgorzata Różańska.
Autor:
Różańska, Małgorzata (dietetyka).
3.
Superfoods czyli Żywność o wysokiej wartości odżywczej / Beata Cieślowska, Patrycja Cieślowska.
Autor:
Cieślowska, Beata.
, Cieślowska, Patrycja.
4.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].
Autor:
Stein, Jürgen (1956- ).
, Gaschott, Tanja (1974- ).
, Mebs, Dietrich.
, Mersch-Sundermann, Volker (1953- ).
, Raab, Heike.
, Ulrich, Sandra (1978- ).
, Wolter, Freya (1974- ).
, Bronkowska, Monika.
, Grotthus, Bartosz.
5.
10 najlepszych darów natury : odkrywamy superżywność / Myrna Goldstein, Mark Goldstein ; [tłumaczenie : Paulina Jankowska].
Autor:
Goldstein, Myrna Chandler (1948- ).
, Jankowska, Paulina.
, Goldstein, Mark A.
6.
Alchemia pożywienia : korzystaj z leczniczych właściwości pokarmów / Bożena Żak-Cyran.
Autor:
Żak-Cyran, Bożena.
Wydanie:
Wyd. 1, dodr.
7.
Dzika strona jedzenia : utracone ogniwa zdrowego odżywiania / Jo Robinson ; [przekł. Zuzanna Kaszkur].
Autor:
Robinson, Jo (1947- ).
, Kaszkur, Zuzanna.
8.
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka.
Autor:
Rembiałkowska, Ewa.
, Załęcka, Aneta.
9.
Ocena jakości sensorycznej żywności ekologicznej / Eliza Kostyra.
Autor:
Kostyra, Eliza.
10.
Holistyczna ocena jakości produktów spożywczych metoda bioelektroniczną Vicenta-Rousseau / Peter Vanhoof.
Autor:
Vanhoof, Peter (1967- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.