Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 13 tytułów spełniających kryteria: Żywność naturalna -- Polska.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor: Smoluk-Sikorska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie pierwsze.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Potencjał województwa świętokrzyskiego do produkcji żywności ekologicznej / Ilona Molenda-Grysa.
Autor: Molenda-Grysa, Ilona Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Uwarunkowania rozwoju żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor: Żakowska-Biemans, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Zachowania polskich konsumentów na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor: Żakowska-Biemans, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Ewolucja regulacji prawnych w sferze produkcji i handlu żywnością / Katarzyna Iwaniszczuk.
Autor: Iwaniszczuk, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej / [red. Józef Tyburski, Sylwia Żakowska-Biemans ; zespół aut. Aleksandra Kowalska et al.] ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kowalska, Aleksandra (ekonomia rolna)., Tyburski, Józef., Żakowska-Biemans, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Charakterystyka wybranych form sprzedaży żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor: Żakowska-Biemans, Sylwia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
System jakości produktów rolnictwa ekologicznego : aspekty prawne / Katarzyna Leśkiewicz.
Autor: Leśkiewicz, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Marketing ekologicznych produktów żywnościowych / Bogna Pilarczyk, Renata Nestorowicz.
Autor: Pilarczyk, Bogna (1948- )., Nestorowicz, Renata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Rynek żywności ekologicznej : wyznaczniki i uwarunkowania rozwoju / Władysława Łuczka-Bakuła. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Łuczka-Bakuła, Władysława (1954- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ